ACE Controls International GmbH.

www.acecontrols.com

Darbe sönümleyici hesaplamak için,

www.acecontrols.com/us/calculations/automation-control/online-calculation.html

ACE Endüstriyel Darbe Emiciler ; Endüstriyel darbe emiciler, gövdeleri ve iç basınç hazneleri sağlam çekme demir alaşımlarından yapılan yüksek kaliteli ürünlerdir.

ACE Contasız tek parça basınç odası sayesinde bu ürünler çok daha büyük iç basınçlara veya aşırı yüklere karşı dayanıklı ve yüksek güvenlik ile çalışmasıdır.


ACE Güvenlik Amaçlı Darbe Emiciler ; Güvenlik amaçlı darbe emiciler kendinden ayarlı ve bakım gerektirmeyen ürünlerdir. Bu ürünler acil durdurma için tasarlanmış olup, endüstriyel darbe emicilere göre daha ekonomik bir alternatftir.


ACE TUBUS Profil Damper ; ACE Profil Damperler özel Co-Polyester elastomer malzemeden yapılmış bakım gerektirmeyen, kendinden ayarlı malzemelerdir.


ACE SLAB Titreşim Önleyiciler ; SLAB damperleme plakaları özel formüller kullanılarak, özellikle darbeleri sönümlemek için visco-elastik PUR malzemelerden yapılmış ekipmanlardır. Aynı zamanda gürültü kirliliğini de ortadan kaldıran bir yapıya sahiptir.


ACE Besleme Kontrolleri ; Besleme kotrol ekipmanları hareketli kütlelerin hareketlerini kontrol etme amacıyla üretilmişlerdir.


ACE Dairesel Damperler ; Dairesel Damperler bakım gerektirmeyen kapalı tip sızdırmaz ürünlerdir. Ayarlı veya sabit damperleme özelliklerine sahiptirler. Damperleme saat yönünde, saat yönünün tersine veya her iki yönede olabilir.

ACE Darbe Sönümleyiciler 
ACE Emniyet amaçlı Darbe Sönümleyiciler
ACE Titreşim Önleyiciler
ACE Dairesel Darbe Sönümleyiciler
ACE Gas springler
ACE Vinçler için darbe sönümleyiciler

© 2017 PDM Hidrolik Pnömatik Otomasyon Mühendislik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.