IMI NORGREN Ltd.

www.imi-precision.com/de/en

www.imi-precision.com/de/en/imi-norgren

www.imi-precision.com/de/en/imi-fas

 Norgren, müşterilerinin tüm iş faaliyetlerinde daha başarılı olmaları için vardır. Dahası, bunu 70 yılı aşkın süredir yapıyor. Bugün, sektörlerdeki standart pnömatik komponentler veya mühendislik avantajlı çözümlerin tedariği sayesinde pnömatik hareket ve sıvı kontrol teknolojisinde öndedir.

Norgren İş ilişkilerinin çoğu uzun solukludur ve müşterinin sesi, yeni ürün geliştirme ya da yenilikçi servis çözümlerindeki tüm aktivitelerinin anahtarıdır. Amaç, sadece bir tedarikçi olarak değil, aynı zamanda müşterinin örgütsel amaçlarına, tarafından yönlendirilen değerli bir partner olarak müşterilerinin işinin bütünleyici bir parçası haline gelmektir.

Norgren, her gün müşterilerine yenilikçi çözümler sunarak, sistem maliyet tasarrufu sağlayarak ve pazarlama süresini azaltarak yardımcı olur.

Norgren pnömatik hareket alanı içinde, Silindirler, Aktüatörler, Hava hazırlayıcılar, Bağlantı parçaları (fittings) ve Valfler gibi denenmiş ve test edilmiş ürünler sunar.

Lintra, Excelon, Pneufit, Martonair, Enots, Nace, Watson Smith, Webber, Olympian ve Herion gibi kanıtlanmış markalar endüstride Norgren’i pnömatik hareket portföyünde en güçlülerden biri yapmıştır.

Norgren’in gücü Ticari Araç, Demiryolu, Otomotiv, Otomasyon, Gıda üretimi, Ambalaj ve Matbaa gibi sektörlerin içindeki uygulamalarda yatar.

Norgren sıvı kontrol ürünleri, Buschjost, Kip, FAS ve Kloehn gibi kanıtlanmış markalar içerir. Bu geniş ve köklü teknoloji aralığında çizim yaparken, mühendisler özel valf çözümleri sayesinde müşterilerine avantaj  sunarlar.

Norgren, yaşam bilimleri, enerji ve çevre, su yönetimi ve matbaa endüstrisi alanlarında özel uzmanlığa sahiptir.

Norgren gerçekleri:

• Pnömatik hareket ve sıvı kontrol çözümlerinin en büyük üç küresel tedarikçilerinden biridir.

• Dünya çapında 6.000 kişiden fazla istihdam

• Tamamen IMI plc iştiraki

• Küresel üretim ve teknik merkezleri

• Dünya çapında 300 kişiden fazla tasarım ve geliştirme mühendisi

© 2017 PDM Hidrolik Pnömatik Otomasyon Mühendislik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.