IMI NORGREN BUSCHJOST GmbH.

www.imi-precision.com/de/en/imi-buschjost

www.imi-precision.com/de/en/imi-maxseal

Friedrich Buschjost tarafından 1933 yılında elektrik motorlarına yönelik olarak kurulan atölyeden günümüzün küresel bir aktörü olana kadar uzun bir yol katedilmiştir. Buschjost, 1953 yılından bu yana  manyetik vanalar üretmekte. Global operasyonlara sahip IMI NORGREN’in bir yan kuruluşu olarak, süreç ve  multimedya vanalarında pazar lideriyiz. 

Buschjost, teknoloji ve yenilik bakımından ve aynı zamanda kalite kriterlerini ayarlamak bakımından piyasada bir lider olarak bilinmektedir. Her bir müşterimizle işbirliği içerisinde çalışma hususu ve son derece kararlı İK politikalarımız, BUSCHJOST’da oldukça tabii hususlar olarak yer almaktadır. 

Buschjost, Çevreye yönelik bağlılığımız, sloganımız olan “Gelecek yeşildedir” sloganımızı sürdürmek hususunda uzun süreli bir geleneğe sahiptir. Bu husus, enerjiyi korumaya ve kaynaklarını muhafaza etmeye yardımcı olabilmek için yenilikçi vanalar yoluyla, veya çevresel koruma açısından tüm operasyonel süreçlerimizi  organize etme yoluyla ve çalışanlarımız arasında bir çevre bilincini teşvik etme yoluyla olmaktadır. 

Pnömatik ürünler mi arıyorsunuz?

O halde, ana şirketimiz NORGREN’le irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz. Pnömatik vanaların önde gelen üreticilerinden biri olarak, Norgren firması vana teknolojilerinin geniş bir yelpazesini sunmaktadır.

© 2017 PDM Hidrolik Pnömatik Otomasyon Mühendislik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.