RINGFEDER Power Transmission GMBH

www.ringfeder.com

www.tschan.de

  

RINGFEDER: Anahtarsız mil-göbek kilitleme cihazları, RINGFEDER enerji transfer grubunun temel taşı olmuştur. 50 yılı aşkın bir süredir, dahili sıkıştırma ve harici sıkıştırma kilitleme cihazları ve küresel destek sunan ürünümüz, sektöründe benzersiz bir konuma yerleşmiştir.

 

GERWAH: 30 yılı aşkın bir süreden bu yana, GERWAH firması teknolojide ilerleme ve mühendislikte yayılmaya yönelik olarak ışıklı işaretleme bağlantıları konusunda uzmanlaşmıştır. Portföyümüz; metal körükler, elastomer, güvenlik, ve manyetik bağlantıları içermektedir. Endüstriyel makinaların her türünden servo sistemleri, lineer veya yüksek hızlı sürücülere kadar olmak üzere; dünyanın her yerinden müşterilerimiz, bileşenlerimizin hassasiyetine güvenmektedir.

 

ECOLOC: RINGFEDER firması, yaklaşık bir asırdan bu yana olmak üzere piyasaya yönelik olarak üstün kaliteli kilitleme cihazlar sunma hususunda üstün bir konuma ulaşmıştır. RINGFEDER firması, kaliteye yönelik aynı bakış açısıyla, ama daha ekonomik bir fiyatta olmak üzere, bütçe konusunda bilinçli müşterilere yönelik olarak ECOLOC cihazlarını sunmaktan memnuniyet duymaktadır.

© 2017 PDM Hidrolik Pnömatik Otomasyon Mühendislik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.